Kontakt

Hittar du inte det du söker, vill boka en utbildning eller bara skicka oss feedback är du välkommen att kontakta oss på antingen telefon eller mail.

Kontaktuppgifter

Trust-IT Sweden AB
Adress: Solna torg 3, 171 45 Solna
Tel: 08 734 60 40
E-post esupport@timeorganizer.se
Öppettider
mån-fre: 8-17 (Lunchstängt 12-13)

Kontakta oss

Kom igång-utbildning ingår

Vi vet att det kan vara svårt att komma igång med nya system...

...därför erbjuder vi er en kostnadsfri kom igång-utbildning eller demonstration på plats hos oss i Stockholm. Har ni inte möjlighet att komma till oss åker vi självklart ut till er.
Befinner ni er utanför Stockholm finns möjligheten att få en kostnadsfri utbildning eller demonstration via dator och telefon.

Under utbildningen guidar vi er genom alla steg som behövs för att komma igång. Vi anpassar oss efter ert arbetssätt och lägger tillsammans upp användare, företag och projekt samt går igenom alla inställningar som underlättar användandet ytterligare.

Varmt välkomna att kontakta oss för att boka eller ytterligare information.