Kom igång med TimeOrganizer

Här kan du enkelt se vad du behöver göra för att komma igång med TimeOrganizer.

Välj en av följande uppsättningar

Beroende på hur du har tänkt använda TimeOrganizer bör du följa de steg som rekommenderas.
Jag vill snabbt komma igång med TimeOrganizer.
Jag vill bara hålla koll på vart min personal är och vad dom gör, och inte i första hand använda systemet för fakturering eller som löneunderlag.
Kom igång i 5 steg med enkel uppsättning
Jag vill använda alla funktioner i TimeOrganizer.
Jag vill använda systemet för att skapa faktureringsunderlag till mina kunder och/eller använda det för löneunderlag
Jag vill göra mer med en avancerad uppsättning